Publicat la: 18.12.2019. 19:29 / 406 views

INVESTIŢII ÎN INFRASTRUCTURA SPORTIVĂ BUZOIANĂ. SALĂ NOUĂ, BAZIN OLIMPIC, COMPLEX FOTBALISTIC ŞI STADION DE ATLETISM

Planuri indraznete pentru municipalitate in 2020. Primaria vrea sa ridice standardul infrastructurii sportive din oras, atat pentru cluburile buzoiene, cat si pentru sportul de masa. Mai multe santiere vor aparea de la anul.  In planul edililor figureaza constructia unei Sali de sport noi, a unui bazin olimpic, dar si a unui complex de antrenament pentru fotbalisti.

stadion atletism 1Construcţia unei săli de sport moderne, de 4000 de locuri, care să ofere cele mai bune condiţii echipelor de handbal din Buzău constituie unul dintre principalele proiecte ale edililor pentru 2020. Se speră ca finalizarea acestui proiect să coincidă cu participarea în cupele europene a fetelor antrenate de Ovidiu Mihăilă şi Romeo Ilie. Actuala Sală a Sporturilor, construită în era antedecembristă, prezintă inconveniente mari, mai ales când vine vorba de sistemul de ventilaţie.

Tot pentru 2020, în agenda primăriei sunt subliniate şi alte obiective care ţin de infrastructura sportivă. Un  bazin olimpic, construit pe un teren al oraşului, undeva în  vecinătatea actualului ştrand, şi un stadion de atletism.

Nu va fi uitat fotbalul. Gloria va avea, se pare, o bază de antrenament modernă, graţie unui proiect dezvoltat la ieşirea din oraş, către Verneşti. Lucrările vor demara până în luna Iunie.

Edilii au promis că pe lângă investiţiile în infrastructura cluburilor sportive se vor ocupa şi de asigurarea facilităţilor pentru sportul de masă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!