Publicat la: 04.05.2017. 17:05 / 1.091 views

ÎNVĂŢĂM SĂ TRAVERSĂM. ACŢIUNI PREVENTIVE PENTRU MICUŢII DE GRĂDINIŢĂ

Educaţia rutieră în şcoli este una dintre priorităţile Poliţiei buzoiene de mai mult timp. Acţiunile preventive se desfăşoară periodic şi se adresează tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Ofiţerii de la Serviciul Rutier merg chiar şi la cei mai mici preşcolari, pentru a-i învăţa regulile esenţiale în trafic. Astăzi am suprins o activitate la Grădiniţa „Boboceii” din cartierul Micro III.

rutier copiiPoliţişti de la Rutier şi de la Compartimentul de Prevenire a Criminalităţii au mers în mijlocul micuţilor de la una dintre grupele Grădiniţei „Boboceii”. Prichindeii au fost învăţaţi cum să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

De obicei, activităţile de prevenire printre preşcolari se desfăşoară cu ajutorul unui covor special pe care sunt desenate treceri de pietoni, indicatoare rutiere, semafoare şi maşini.

La finalul acţiunii de astăzi, drept recompensă, micuţii au primit baloane în formă de inimioară, cu mesajul „Alege Viaţa!” (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!