Intrarea va fi gratuită. Poftiți la amicalul cu Dinamo! Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 13:00, pe stadionul Gloria

Intrarea va fi gratuită. Poftiți la amicalul cu Dinamo! Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 13:00, pe stadionul Gloria

Oficialii clubului și autoritățile locale au decis să lase intrarea gratuită la meciul amical pe care Gloria Buzău îl va disputa, sâmbătă, cu Dinamo București. Publicul este așteptat în număr mare în tribunele din Crâng, pentru a susține elevii lui Mihalcea, chiar dacă va fi o partidă fără miză oficială.

Inițial, clubul stabilise să perceapă 10 lei pentru un bilet la amicalul de sâmbătă. Între timp, responsabilii grupării din Crâng și autoritățile locale au decis ca accesul pe stadion să fie gratuit, pentru ca echipa antrenată de Adrian Mihalcea să aibă și mai mulți suporteri la meciul cu Dinamo București.

Întâlnirea din weekend are loc în contextul unei pauze competiționale de aproape două săptămâni, pauză ocazionată de meciurile disputate de echipa națională.

În campionat, Gloria arată cea mai bună formă de până acum. Weekend-ul trecut, elevii lui Mihalcea au câștigat cu 3-2, în deplasarea de la Dej, începând să își consolideze un loc de play-off.

Și Dinamo București este în formă, apropiindu-se la patru puncte de zona de play-off, după un început de sezon dezamăgitor.

Partida de sâmbătă are loc la două luni de la confruntarea oficială din campionat, în etapa a 7-a, atunci când, tot pe stadionul din Crâng, Gloria Buzău a învins-o pe Dinamo București, cu 2-1, într-un meci cu cel mai mare număr de spectatori din acest sezon.  

Meciul amical de sâmbătă, 19 noiembrie, începe la ora 13:00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și