Publicat la: 22.01.2020. 19:13 / 1.561 views

INTERZIS LA METALURGICA. SE OPREŞTE CIRCULAŢIA PE POD ŞI PE ȘOSEAUA BRĂILEI

Societatea care se ocupă de reabilitarea și de modernizarea podurilor de la ieșirea din Buzău către Brăila, a început lucrările la Pasajul Metalurgica. În zonă au fost instituite măsuri de restricție a circulației auto. Lucrările ar putea dura aproximativ șase luni.

pod metalurgica 5 pod metalurgica 4

De astăzi, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului rutier de la Metalurgica, s-a închis circulația auto, atât pe pod, cât și pe șoseaua Brăilei.

Se închid ambele artere de circulație situate sub Pasajul Metalurgica, precum și breteaua de acces a pasajului dinspre Brăila către Bulevardul Industriei.

Odată cu instituirea restricțiilor de circulație, conducătorii auto vor circula conform semnalizării rutiere aferente de culoare galbenă.

Conform estimării directorului societății ”Troia”, care execută lucrările de reabilitare, restricțiile de la Pasajul Metalurgica ar putea fi ridicate abia în sezonul estival.

Municipalitatea cere scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat și îi roagă să respecte întocmai semnalizarea rutieră in perioada în care vor fi funcționale restricțiile de circulație.

În zonă vor fi prezente, atât ziua, cât și noaptea, echipaje d la Poliția Rutieră și de la Poliția Locală. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Dragos spune:

  Ne grabim sa demolam, dar nu sa si asfaltam.
  Oare breteaua care ofera accesul dinspre Metalurgica catre partea superioara a podului nu trebuia asfaltata inainte sa fie deviat traficul pe ambele sensuri?
  Segmentul respectiv este plin de gropi pe ambele sensuri si cred ca nu mai vazut asfal de pe vremea lui Ceausescu.
  In schimb la marcaje suntem tari…..

 2. Conturbatoru' spune:

  Mai nene, nu mai exista si alte firme in tara asta? Doar Troia asta? Am vazut ce ” calitativ” lucreaza.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!