Publicat la: 06.01.2017. 19:05 / 802 views

VISCOLUL A FĂCUT RAVAGII ÎN JUDEŢ. POLIŢIŞTII ŞI POMPIERII, INTERVENŢII PROMPTE

Încă de la instituirea codului portocaliu, apoi cel roşu de viscol şi zăpadă, forţele de intervenţie au acţionat pentru preluarea unor urgenţe medicale şi sprijinirea şoferilor să iasă cu maşinile dintre nămeţii de zăpadă. De asemenea, poliţiştii locali au fost prezenţi la ieşirile din oraş şi au împărţit ceai cald şoferilor blocaţi în filtre.

viscol-2În ultimele ore, judeţul Buzău a fost practic paralizat de viscol şi zăpadă. Ca urmare a instituirii codului roşu, autorităţile au intrat în alertă, iar mare parte dintre drumurile naşionale care tranzitează judeţul nostru au fost închise. Echipajele de intervenţie au fost solicitate pentru trasportarea la spital a doi copii şi pentru scoaterea dintre nămeţi a mai multor maşini.

Încă de la primele ore ale dimineţii, autorităţile judeţene au decis închiderea mai mltor tronsoane de drum, iar şoferii prinşi în tranzit prin judeţul Buzău au rămas prinşi în filtre. Pentru aceştia, poliţiştii locali au pregătit ceai cald pe care l-au împărţit pe parcursul întregii zile.

Din fericire, până la momentul trnasmiterii ştirii nu au fost sesizate urgenţe mediale majore şi nici cazuri de maşini blocate în nămeţi mai mult de câteva zeci de minute. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!