Publicat la: 22.03.2018. 19:26 / 765 views

INTERNĂRI “FORŢATE” DE CODUL PORTOCALIU. GRAVIDE, DIALIZAŢI ŞI DEPENDENŢI DE OXIGEN

Tot din cauza codului portocaliu, autorităţile au decis internarea preventivă a zeci de persoane. Vorbim despre gravide, pacienţi dependenţi de dializă şi de oxigen. Operaţiunea de transportare către unităţile medicale a demarat imediat ce meteorologii au emis avertizarea de ninsori abundente şi viscol.

ambulantaLa fiecare avertizare de cod portocaliu, autorităţile sunt nevoite să ia măsuri imediate pentru a preveni eventualele incidente cauzate de imposibilitatea autospecialelor de la SMURD şi Ambulanţă să ajungă la pacienţi. Este motivul pentru care şi acum s-a dispus identificarea persoanelor vulnerabile.

Spitalul Judeţean s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie, în urmă cu nicio lună. Şi acum au fost pregătite condiţiile de internare pentru toate persoanele care vor fi aduse cu ambulanţele.

La şedinţa Comitetului pentru Stuaţii de Urgenţă, directorul Centrului de Zi şi de Noapte din municipiul Buzău a făcut un apel la populaţie, dar şi la instituţiile abilitate, să anunţe cazurile de cetăţeni fără adăpost.

Până la orele serii, la Spitalul Judeţean au fost internaţi 22 de pacienţi cu dializă, trei dependenţi de oxigen şi două gravide. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!