Publicat la: 01.10.2018. 18:18 / 581 views

INSTRUIŢI PENTRU REFERENDUM. MULŢI PREŞEDINŢI AU REFUZAT FUNCŢIA

Preşedinţii secţiilor de votare au fost chemaţi la instruiri cu privire la organizarea referendumului. Nu toţi au fost prezenţi, preferând să refuze funcţiile desemnate prin extragere la sorţi. S-a apelat la liste de rezervă pentru a acoperi necesarul pentru cele 426 de secţii din judeţ.

instruire vot 2Ședinţele de instruire de astăzi s-au ţinut în sala mare a Consiliului Judeţean, sub coordonarea unui reprezentant al Autorităţii Electorale Pemanente. Șefii secţiilor de votare au fost informaţi că nu vor avea locţiitori, aşa cum s-a întâmplat la alegeri. Ei vor putea delega sarcinile de preşedinte unui membru de partid din biroul secţiei.

Responsabilul de la Autoritatea Electorală Permanentă le-a atras atenţia preşedinţilor de secţii cu privire la persoanele care pot vota, conform listelor electorale permanente, şi le-a cerut decizii ferme cu privire la cei care nu se regăsesc în documentele secţiei.

De asemenea, şefii secţiilor de votare au fost avertizaţi să utilizeze urna mobilă doar în cazurile şi condiţiile stipulate strict de lege, pentru a evita orice discuţie referitoare la persoanele aflate pe listele speciale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!