Publicat la: 01.04.2019. 18:31 / 1.066 views

ÎNSCRIERILE LA ŞCOALĂ, A DOUA STRIGARE. PESTE 600 DE LOCURI RĂMASE LIBERE

Peste 600 de locuri au rămas disponibile la nivelul întregului judeţ, după prima etapă de înscrieri la şcoală. Din cauza scăderii natalităţii, a plecării unor copii în străinătate şi a dorinţei multor părinţi de a-şi duce copiii la unităţile mai mari, unele şcoli din municipiul Buzău nu şi-au completat clasele puse la dispoziţie.

inscrieri siteAstăzi a început a doua etapă de înscrieri la clasa pregătitoare. După prima etapă, la nivelul întregului judeţ au rămas libere peste 600 de locuri. Câteva unităţi de învăţământ din oraşul Buzău nu şi-au completat clasele propuse. De pildă, la Şcoala “Episcop Dionisie Romano”, doar jumătate din cele 45 de locuri au fost ocupate.

În aceste condiţii, din cele două clase tradiţionale, doar una a fost formată. 21 de locuri sunt disponibile pentru a doua etapă de înscrieri.

Şi la Şcoala “Sf. Apostol Andrei” se aşteaptă ca abia în a doua etapă de înscrieri să fie completate locurile la cele trei clase propuse pentru anul viitor.

Astfel, la singura şcoală gimnazială din cartierul Micro XIV, mai sunt locuri libere atât în învăţământul tradiţional, cât şi pentru clasa de step by step.

A doua etapă de înscrieri se va încheia pe 8 aprilie. (Mihai Bunăziua)

error: Content is protected !!