Publicat la: 18.12.2017. 19:27 / 1.508 views

ÎNFRĂŢIREA CU SOROCA. LOCALITĂŢILE SOROCA ŞI BUZĂU S-AU ÎNFRĂŢIT PENTRU TOTDEAUNA

infratireŞedinţa Consiliului Local Municipal de astăzi a fost cu totul deosebită faţă de alte şedinţe, pentru că au fost invitaţi să participe şi primarul şi consilierii locali din Soroca, Republica Moldova.

Înainte de începerea lucrărilor, corul Lyra le-a oferit celor prezenţi un regal de cântece de iarnă.

Şedinţa a debutat cu momentul solemn al intonării imnurilor naţionale al Republicii Moldova şi al României.

Proiectul referitor la înfrăţirea celor două localităţi a fost supus votului consilierilor buzoieni, care l-au aprobat în unanimitate.

Înainte ca delegaţia să vină la Buzău, Proiectul a fost votat şi aprobat şi de consilierii de dincolo de Prut.

Primarul din Soroca, Victor Său şi primarul Constantin Toma au semnat Acordul de Înfrăţire şi Colaborare dintre cele două municipii şi au făcut schimb de documente .

Pentru că evenimentul de astăzi este unul important şi pentru că ne aflăm în perioada Sărbătorilor de Iarnă, şedinţa comună a Consiliului Local Municipal s-a încheiat cu un moment special oferit de Grupul Vouă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!