Publicat la: 01.10.2019. 18:34 / 937 views

INFORMAŢII BOMBĂ ÎN SCANDALUL CORNURILOR DE TURDA! PRODUCŢIA ŞI DEPOZITUL, ÎNCHISE TEMPORAR DE OPC

Informaţii bombă în scandalul cornurilor de Turda! OPC Cluj a dispus închiderea temporară a producţiei şi a depozitului, precum şi o amendă record pentru firma clujeană care aduce cornurile în şcolile buzoiene.

cornuri 2Măsura a fost luată în urma unor nereguli grave constatate de comisarii clujeni, la jumătatea lunii septembrie, atunci când au fost sesizaţi de omologii din judeţul Mureş, după apariţia unor cornuri mucegăite într-o şcoală.  

O parte din nereguli s-au referit la condiţiile de depozitare a produselor.

O altă problemă constatată de comisarii clujeni ne oferă răspunsul la întrebarea de ce în primele două săptămâni, cel puţin, au ajuns la Buzău cornuri tari, imposibil de consumat. Producătorul eticheta ambalajele cu data expirării potrivit unei perioade de valabilitate de 72 de ore, în loc de 48 de ore.

În consecinţă, autorităţile clujene au dispus suspendarea producţiei şi închiderea temporară a depozitului, precum şi amendarea cu 100.000 de lei!

Legat de problemele de la Buzău, reprezentanţii de la Cluj aşteaptă ca omologii de la Buzău să le sesizeze, pentru a lua noi măsuri.

De săptămâna trecută, la Buzău, echipe mixte sunt în control şi verifică, în mai multe şcoli, modul în care se deruleză programul “Cornul şi laptele”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!