Publicat la: 02.08.2019. 18:16 / 600 views

ÎNDRĂGOSTIŢI DE BIBLIOTECĂ. LUCIANA, FELICITATĂ DE PREŞEDINTELE CJ

Deşi în zilele noastre este greu de crezut, au fost şi persoane care au aşteptat cu sufletul la gură deschiderea sediului temporar al Bibliotecii Judeţene de la Galeria Mall. Luciana este o adolescentă de 13 ani care a venit încă din prima zi să împrumute o carte, iar aici a primit felicitări de la Preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu. Povestea Lucianei şi a dragostei ei pentru lectură o puteţi urmări în minutele următoare.

cititoareLuciana are 13 ani. Astăzi, în ziua deschiderii sediului temporar al Bibliotecii Judeţene de la Galeria Mall, era deja prezentă la secţia pentru copii. Venise să împrumute o carte…

Povestea dintre Luciana şi bibliotecă şi angajaţii de aici începe cu mulţi ani în urmă. În vechiul sediu  a descoperit cele mai frumoase poveşti şi încet a legat chiar o relaţie strânsă de prietenie cu angajaţii care o iubesc foarte mult.

La Bibliotecă Luciana a învăţat iniţial să desifreze ilustraţiile, după care, cu ajutorul bibliotecarelor a învăţat să citească. Acum îşi face chiar şi temele la bibilotecă.

Venit pentru inaugurarea sediului, preşedintele CJ a găsit-o pe luciana printre rafturi şi a ţinut să o felicite pentru aplecarea ei către lectură.

Deşi spune că în vechil sediu are multe amintiri, Luciana promite că şi la moul sediu va vebi cu aceeaşi dragoste pentru lectură şi îi invită pe toţi adolescenţii buzoieni să o urmeze. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!