Indicatoare suplimentare. Circulație în comun pentru pietoni și biciclete

Indicatoare suplimentare. Circulație în comun pentru pietoni și biciclete

Pe trotuarele de pe Bulevardul Unirii au apărut noi indicatoare de circulație pentru pietoni și bicicliști. Acestea impun folosirea în comun a trotuarelor acolo unde acestea sunt prea înguste pentru a permite trasarea de piste. Desigur că, în aceste zone, bicicliștii vor trebuie să circule cu viteză mai mică și cu atenția sporită pentru a preveni orice accidentare a pietonilor.

Anul acesta, pistele de biciclete din Municipiul Buzău vor ajunge la o lungime de circa 20 de kilometri, după ce și cele aflate în amenajare pe bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi finalizate.

Deja buzoienii s-au obișnuit să folosească trotuarele împreună cu bicicliștii, fiecare dintre ei respectând spațiul rezervat pentru deplasare.

În aceste zile au apărut și noi indicatoare rutiere pe trotuarele orașului, acolo unde acestea sunt prea înguste pentru a permite trasarea pistelor de biciclete..

Aplicarea noilor indicatoare de pe trotuare a fost și singura soluție tehnică pentru continuitatea acestor piste pe întreaga suprafață a orașului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și