Publicat la: 23.03.2020. 18:58 / 314 views

INDICAȚII DE LA MEDICUL DE FAMILIE. SFATURI PENTRU PACIENȚII CRONICI

Medicii de familie au posibilitatea de a veni în ajutorul pacienților imobilizați la pat. Aceștia pot transcrie medicamentele prescrise de medicii de specialitate, fără prezentarea cardului de sănătate. În această perioadă se prelungește termenul de valabilitate pentru rețetele prescrise bolnavilor cronici.

pacientiMedicii de familie își anunță pacienții care suferă de boli cronice că valabilitatea rețetelor emise de medicii de specialitate va fi prelungită.

Medicul de familie va putea transcrie medicamentele prescrise pentru cei care au tratamente biologice pe programe naționale și care au în scrisoarea medicală sau în biletul de ieșire din spital o schemă completă.

Pentru pacienții cronici care sunt imobilizați la pat și care nu au posibilitatea de a prezenta cardul de sănătate, rețeta poate fie eliberată și fără card, urmând să fie validată ulterior

În această perioadă sistemul informatic funcționează la parametrii normali iar medicii de familie au reușit să valideze tot ceea ce nu fusese validat până la 10 martie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!