Incident șocant! Femeie, mușcată și trântită pe trotuar de un câine agresiv

Incident șocant! Femeie, mușcată și trântită pe trotuar de un câine agresiv

O femeie a fost atacată și trântită la pământ de un câine agresiv! Incidentul, care a avut loc ieri, în orașul Nehoiu, a fost filmat cu telefonul mobil de către o localnică. Clipul video a fost postat pe rețelele sociale și a stârnit sute de comentarii.

O femeie a fost filmată, joi după-amiază, în timp ce se luptă cu un câine agresiv, chiar în centrul orașului Nehoiu. Victima ține la distanță patrupedul cu ajutorul unei crengi, iar la un moment dat apare un barbat care, culmea, în loc să intervină pentru a apăra victima, îi smulge acesteia bățul, lăsând-o fără apărare.

În câteva clipe, câinele se repede la femeie, pare că o mușcă de braț apoi o trântește pe trotuar. Scena terifiantă se petrece sub privirile mai multor pietoni, care nu par a avea deloc intenția de a interveni.  Filmulețul de 19 secunde, postat de o tânără din Nehoiu, a strâns în câteva ore, sute de comentarii și distribuiri pe rețelele de socializare.

Din reacțiile unora dintre cei care au văzut clipul, reiese că bărbatul care s-a apropiat de victimă și a „dezarmat-o” ar fi chiar proprietarul câinelui. De asemenea, animalul ar fi fost provocat, spun unii localnici din Nehoiu, victima atacului fiind cunoscută pentru obiceiul ei din a arunca bolovani, din balcon, spre haitele de maidanezi. De altfel, un clip video, postat tot ieri pe rețelele sociale, pare să demonstreze acest fapt!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și