Incident ciudat la Colegiul Economic. O tânără a creat rumoare într-o clasă în care nu avea dreptul să intre

Incident ciudat la Colegiul Economic. O tânără a creat rumoare într-o clasă în care nu avea dreptul să intre

Elevii și cadrul didactic dintr-o clasă de la Colegiul Economic s-au trezit cu o tânără necunoscută într-una dintre bănci. Cum femeia nu scotea o vorbă și chiar și-a scos un caiet din ghiozdan semn că ar vrea să conspecteze lecția, a fost chemat polițistul local care ar fi trebuit să asigure paza, iar femeia a fost scoasă din clasă. Târziu și-au dat seama că au de-a face cu o tânără cu grave afecțiuni psihice care a profitat de neatenția pazei și a intrat la oră ca și cum era parte din colectiv. Acum s-au demarat anchete pe mai multe planuri, iar femeia a fost internată într-un spital de specialitate.

Totul s-a petrecut luni după-amiază. Într-una dintre clasele Colegiului Economic, în timp ce  cadrul didactic preda la tablă, o tânără s-a strecurat pe ușă și s-a așezat într-una dintre bănci de la mijlocul clasei ca şi cum nimic nu era anormal. Tânăra nu a scos un sunet, nu a răspuns la niciuna dintre întrebările adresate, ba chiar și-a scos un caiet ca și cum voia să își noteze lecția. În cele din urmă, femeia a fost scoasă din clasă.

Reprezentanții Poliției Locale susțin că tânăra a intrat pe poarta școlii ușor camuflată, iar constituția atletică a ajutat-o și mai mult să treacă neobservată.

Conducerea Colegiului Economic desființează ipoteza polițiștilor locali. Femeia a intrat pe poarta școlii la ora 15, când nu aveau ce să caute alte grupuri de elevi în zonă, fără să li se ceară explicații.

Între timp, și reprezentanții Inspectoratului de Poliție au demarat o anchetă pentru a se stabili toate condițiile în care s-a petrecut incidentul.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean unde a fost testată inclusiv pentru a se stabili a consumat droguri. În cele din urmă, a fost transferată la Spitalul Săpoca. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra suferă de schizofrenie și locuiește împreună cu bunica sa într-unul dintre blocurile din zona Colegiului Economic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și