Publicat la: 17.10.2017. 18:32 / 2.220 views

ÎNCERCARE DE RECORD. URBIS VREA SĂ PUNĂ 800 DE TONE DE ASFALT LA NOAPTE

După ce noaptea trecută a fost asfaltat ultimul tronson din strada Colonel Buzoianu, în această noapte se va începe asfaltarea străzii Obor, pe sensul de mers de la Arhiepiscopie până la strada Clemenţei. Pentru a nu produce disconfort locuitorilor de pe strada Obor şi nici acelora care sunt nevoiţi să o parcurgă în mod frecvent, drumarii de la Urbis vor încerca să stabilească un record local.

obor 1S-a decis să se lucreze pe timpul nopţii tocmai pentru că traficul auto este foarte scăzut şi în felul acesta se va evita închiderea străzii.

Atenţie, conducători auto!

Cei care îşi vor uita maşinile pe carosabilul de pe strada Obor în această noapte, le vor găsi a doua zi pe trotuar.

Utilajul pentru ridicat şi transportat autovehicule achiziţionat de Urbis însoţeşte echipele de drumari şi eliberează carosabilul din zonele în care se fac lucrări de asfaltare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!