Publicat la: 04.11.2020. 20:15 / 419 views

ÎNCEPUT DE CARIERĂ. OANA MATACHE – MISIUNE PENTRU BUZĂU

Prima femeie viceprimar din istoria Primăriei Buzău, Oana Matache, și-a preluat funcția. Timp de patru ani, se va ocupa de trei domenii principale de activitate, nou înființate: Educație, Cultură și Relații Internaționale.

matache 2Aleasă de buzoieni consilier municipal, Oana Matache a devenit și viceprimar al Buzăului, încă de la prima ședință a CLM-ului, cu votul majoritar al colegilor din noul miniparlament al Municipiului.

Și-a preluat funcția de câteva zile și a început să se acomodeze, atât cu noul loc de muncă, dar și cu îndatoririle de viceprimar.

Oana s-a instalat deja în cabinetul de viceprimar, pe care își dorește să-l personalizeze puțin, pentru că aici își va desfășura o mare parte din mandatul de patru ani.

Domeniile de activitate principale de care se va ocupa prima femeie – viceprimar din istoria Primăriei Buzău sunt unele proaspăt înființate.

Primele contacte din domeniul relațiilor internaționale au avut deja loc, cu prilejul vizitei la Buzău a ambasadorilor europeni și a unor reprezentanți ai Comisiei Europene.

Psihologul Oana Matache are studii în managementul educațional, a absolvit Universitatea Sheffield din Anglia și Institutul Goethe din Germania și vorbește fluent engleza și germana. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!