Publicat la: 15.02.2018. 19:18 / 923 views

ÎNCEPUT DE AN CU MAI PUŢINI ŞOMERI. PESTE 800 DE ANGAJĂRI ÎN LUNA IANUARIE

Prima lună a anului a adus o rată a şomajului în scădere la nivelul judeţului. Cu un procent de aproape 8,5%, Buzăul a coborât în topul negativ pe ţară, iar acum ocupă locul 5. Autorităţile spun că, în mod surprinzător, în luna ianuarie sute de buzoieni şi-au găsit locuri de muncă. Este cea mai mică rată a şomajului din ultimii ani.

zona industriala 2Prima lună a lui 2018 intră în istoria ultimilor ani cu un procent mai scăzut al ratei şomajului.

Peste 800 de persoane s-au angajat în ianuarie. Cei mai mulţi au găsit locuri de muncă în zona industrială, în agricultură şi în construcţii.

Prin măsurile active stabilite pentru acest an, conducerea AJOFM are drept ţintă plasarea pe piaţa forţei de muncă a 10.000 de buzoieni.

Dintre cele aproape 15.000 de persoane aflate în evidenţele AJOFM, majoritatea o reprezintă beneficiarii de venit minim garantat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!