Publicat la: 13.03.2018. 19:46 / 800 views

ÎNCEPE CAMPANIA DE CURĂŢENIE. „ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORAŞUL”

În ciuda tuturor schimbărilor care au avut loc în municipiu în ultima perioadă, primarul Toma este în continuare de părere că oraşul Buzău este unul urât. Pentru a schimba acest lucru, face apel către toţi buzoienii, fie ei persoane fizice sau juridice, să sprijine demersul municipalităţii.

Curatenie-Paste-Primarie-copyPrimarul Constantin Toma a organizat ieri o întâlnire cu toţi reprezentanţii instituţiilor din oraş, ai societăţilor comerciale si ai asociaţiilor de proprietari. În acest context, edilul şef a vorbit despre ce mai este de făcut în oraşul nostru. Toma a răspuns, de asemenea, criticilor care i-au fost aduse după tăierea copacilor. El este de părere că imaginea care li s-a înfăţişat buzoienilor a speriat, nicidecum înlocuirea arborilor. Tocmai de aceea, a cerut sprijinul tuturor celor prezenţi în sală pentru a schimba împreună imaginea oraşului.

De asemenea, primarul Toma a menţionat faptul că fără implicarea tuturor cetăţenilor, primăria nu va putea face mare lucru. Constantin Toma ii ameninţă chiar cu amenzi pe cei care nu numai că nu contribuie la curăţenia oraşului, dar îl mai şi murdăresc.

La nivelul municipiului Buzău, de pe 15 martie până pe 5 aprilie se va desfăşura o campanie de curăţenie, la care primarul Toma se aşteaptă să participe cât mai mulţi buzoieni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!