Publicat la: 09.10.2018. 18:25 / 641 views

ÎNCEP LUCRĂRILE PE DN 10, LA MĂGURA. SĂPTĂMÂNA VIITOARE SE DESCHIDE ŞANTIERUL

Presiunile din partea autorităţilor şi a presei din Buzău au dat roade în privinţa unei reabilitări necesare în infrastructura rutieră. Săptămâna viitoare este anunţată începerea şantierului la punctul Măgura, de pe DN 10, acolo unde şoseaua a luat-o la vale pe o distanţă de zeci de metri.

alunecari dn 10Vestea a fost dată, astăzi, de şefa de la Casa Albă, în şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

Prefectul Carmen Ichim le-a mulţumit şi jurnaliştilor care au făcut presiuni mediatice pentru ca responsabilii din Ministerul Transporturilor şi de la C.N.A.I.R. să urgenteze demararea lucrărilor de consolidare în punctul Măgura.

Mai mult, pentru a fi sigură că şantierul va fi deschis săptămâna viitoare, conducerea Prefecturii a convocat o şedinţă de lucru cu reprezentanţii Ministerului, ai Companiei Naţionale şi cu cei ai firmei care a câştigat licitaţia.

Solicitarea autorităţilor buzoiene cu privire la necesitatea lucrărilor de reabilitare de la Măgura a fost făcută încă din primăvara acestui an, atunci când pe DN 10 au apărut şi alte puncte afectate de alunecări de teren. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!