Publicat la: 31.08.2017. 18:31 / 2.518 views

ÎNCEP LUCRĂRILE LA PODUL DE LA VADU PAŞII. VA FI OPRIT ŞI TRAFICUL PIETONAL

Veste bună pentru buzoieni. De mâine vor începe lucrările la podul de la Vadu Paşii. Mai exact, se vor demara operaţiunile de reabilitare a podului vechi, monument istoric, şi se va începe ridicarea unui pod nou, pe care se va desfăşura circulaţia rutieră. Reprezentanţii Consiliului Judeţean dau asigurări că, în cel mult 24 de luni, lucrarea va fi finalizată. Un aspect neplăcut, mai ales pentru buzoienii care fac naveta, este că traficul pietonal pe vechiul pod va fi închis pentru o perioadă.

pod vadu pasiiPreşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a anunţat că mâine va fi semnat ordinul de începere a lucrărilor la Podul Vadu Paşii. De asemenea, a fost avansat şi termenul de finalizare a lucrărilor: cel mult 24 de luni.

Preşedintele Neagu a mai anunţat că, cel puţin pentru o perioadă, traficul pietonal pe vechiul pod, care este şi monument istoric, va fi închis, iar oamenii vor trebui să ocolească pe la Mărăcineni.

Din 2005, podul pietonal a fost închis definitiv traficului auto şi doar la picior a mai putut fi traversat. Experţii au considerat că podul lui Saligny nu mai poate suporta vehicule grele şi, la capete, au montat parapeţi de beton printre care se putea trece doar cu autoturisme. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!