Publicat la: 28.04.2017. 18:00 / 1.911 views

ÎNCEP LUCRĂRILE LA PODUL DE LA VADU PAŞII. CJ A ALOCAT AZI BANI PENTRU MATERIALE

Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a dat asigurări astăzi, că în ciuda tuturor zvonurilor, podul de la Vadu Paşii se va face în următoarea perioadă. Mai mult decât atât, astăzi, în şedinţa ordinară a lunii aprilie au fost alocaţi bani care vor merge către constructor pentru a se putea comanda materialele necesare realizării scheletului metalic.

pod 2Astăzi, preşedintele Consiliului Judeean, Petre Emanoil Neagu, a anunţat că au început lucrările la podul de la Vadu Paşii, mai exact se lucrează la scheletul metalic ce urmează a fi asamblat. Mai mult decât atât, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, au fost alocaţi bani ce vor merge către constructor pentru a fi comandate materialele necesare.

Preşedintele CJ dă asigurări că podul de la Vadu Paşii se va face, în ciuda unor discuţii şi zvonuri lansate oameni din politica locală.

Încă de anul trecut a fost aprobată finanţarea lucrărilor de refacere a podului de la Vadu Paşii, însă lucrările propriu-zise nu au fost demarate în lipsa unui aviz de la Ministerul Culturii, necesar în condiţiile în care podul este monument istoric.Reamintim, podul de la Vadu Paşii a fost închis circulaţiei în 2005,  fiind afectat serios de inundaţii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!