Publicat la: 25.06.2019. 18:24 / 1.019 views

INCENDIU LA UPU BUZĂU. ACOPERIŞUL SECŢIEI A LUAT FOC

Panică, azi, la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Acoperişul a luat foc şi a fost necesară intervenţia pompierilor. Două autospeciale cu apă şi spumă au stins incendiul şi din fericire nimeni nu a fost rănit. Cum sala de primire urgenţe era plină de fum, au fost evacuaţi 30 de pacienti.

incendiu upu 1Un foc a izbucnit la acoperişul rampei de intrare în UPU, alertând întreg personalul medical al spitalului. Aceştia i-au evacuat de urgenţă pe toţi pacienţii din secţie şi au anunţat, imediat, pompierii. Potrivit şefului secţiei UPU, medicul Adrian Zoican, toţi pacienţii aflaţi în incintă în momentul incendiului au fost evacuaţi în curtea unităţii medicale, conform protocolului prestabilit, în astfel de situaţii.

Pompierii au intervenit imediat, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul se manifesta mocnit, la acoperişul de intrare în UPU. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Nu s-a stabilit, deocamdată, cauza de la care a pornit incendiul. Pompierii nu exclud ipoteza unui chiştoc de ţigară, aruncat din neglijenţă, de la unul dintre etajele superioare ale spitalului, pe acoperişul UPU. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!