Publicat la: 03.02.2020. 19:43 / 408 views

INCENDIU LA GARĂ. UN VAGON, MISTUIT DE FLĂCĂRI

Un vagon de marfă din gara CFR Buzău a luat foc, sâmbătă seara, din cauze încă necunoscute. Pompierii au ajuns la faţa locului imediat ce au primit alarma prin 112 însă nu au putut interveni aproape 30 de minute. A fost aşteptată oprirea curentului în liniile de înaltă tensiune.

incendiu vagon 2 incediu vagon 1

Alarma de incendiu a fost dată în jurul orei 18.00, de câţiva martori. Echipajele de pompieri au plecat la intervenţie cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosire, au observat că ardeau obiecte din interiorul unui vagon dezafectat, care era garat de mai multă vreme pe o linie dinspre fabrica de pâine.

Pompierii au aşteptat aproape o jumătate de oră ca angajaţii de la CFR infrastructură să întrerupă alimentarea cu energie şi punerea circuitului pe scurt pentru a se evita formarea arcului electric.

În vagonul cuprins de flăcări se aflau depozitate câteva scânduri. Traficul feroviar în zonă nu a fost perturbat din cauza incendiului. Reprezentanţii Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău vor face o anchetă pentru a găsi sursa incendiului. Conform unor localnici, vagonul ar fi luat foc din cauza unor oameni ai străzii care se adăposteau în el. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!