Publicat la: 28.08.2017. 18:34 / 887 views

INCENDIU LA DOUĂ CASE. ALERTĂ DATĂ PE STRADA CĂLMĂŢUI

Panică, sâmbătă după-amiază, pe strada Călmăţui din oraşul Buzău, după izbucnirea unui incendiu la o locuinţă. Pompierii au încercat să limiteze proporţiile pagubelor aproape trei ore. Incendiul s-a extins şi la o casă din imediata apropiere.

incendiu 3A fost o intervenţie dificilă pentru pompierii sosiţi la faţa locului cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. Militarii au fost nevoţi să spargă acoperişul o parte din acoperişţul casei cuprinse de flăcări.

La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau două persoane care au ieşit la timp din locuinţă şi au chemat ajutoare.  

Şi locuinţa aproape lipită de cea în care a izbucnit incendiul a fost afectată.

Pe toată durata intervenţiei pompierilor, traficul pe strada Călmăţui a fost blocat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!