Publicat la: 19.01.2021. 19:44 / 929 views

INCENDIU DE PROPORȚII, LA IEȘIREA DIN BUZĂU. FUMUL DEGAJAT, VIZIBIL LA KILOMETRI DISTANȚĂ

Un incendiu de  proporții a izbucnit azi, în curtea unei societăți de reciclare a deșeurilor, de la marginea municipiului Buzău. Carcasele a sute de frigidere scoase din uz au ars, degajând un fum gros, vizibil la kilometri distanță. Deoarece incendiul degaja cantități imense de fum toxic, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău a lansat mesajul  Ro-Alert, de alarmare a populației.

incendiu pogonele greenwee 2  incendiu pogonele greenwee 1

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, mașini de stingere, autospeciale dar și o autoscară. Pompierii au fost asistați și de Serviciul de Protecție Civilă al municipalității. Pentru a asigura un flux de apă constant, autospecialele au fost alimentate cu apă de la hidranții unei societăți comerciale învecinate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul  s-a manifestat pe o suprafață de 1500 de metri pătrați. Din cauza vântului, a existat pericolul propagării și la o hală învecinată. S-a solicitat sprijin și la inspectoratele vecine

Societatea care închiriase spațiul de depozitare nu se află la primul eveniment de acest fel. In iunie 2020 un incendiu s-a produs într-un centru de colectare aflat la Frasinu. Și atunci, un fuior gros de fum s-a ridicat deasupra Buzăului, fiind vizibil de la câțiva kilometri distanță. Reprezentanții societății nu au formulat o opinie cu privire la cauzele incendiului, deocamdată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, toți angajații fiind evacuați în timp util. Din cauza fumului foarte dens, circulația a fost oprită la ieșirea din Municipiul Buzău, către Țintești, cu rutE ocolitpare pe DN2C și DN2E85, sau DN2B. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!