Publicat la: 31.08.2018. 18:20 / 1.710 views

ÎNCĂ UN SENS GIRATORIU, ÎN BUZĂU. A FOST DESENAT AZI-NOAPTE ÎN FAŢA SĂLII SPORTURILOR

Primăria a ales o soluţie ingenioasă, pentru a-i face pe şoferi să reducă viteza, într-o intersecţie din oras. Un sens giratoriu a fost desenat, la propriu, vis a vis de Sala Sporturilor. Soluţia este aplicată şi la Cluj. Implementarea noului sens giratoriu a fost urgentată şi de faptul că fetele de la Gloria vor debuta duminică în campionat.

rond sala 1Surpriză pentru şoferii care au trecut, dimineaţă, prin faţa Sălii Sporturilor. Un nou rond a fost amenajat la intersecţia dintre Aleea Sporturilor şi Strada Mesteacănului. Sensul giratoriu nu este confecţionat din balize de plastic, după modelul celor din oraş, ci este, pur şi simplu, desenat pe asfalt. Lucrările pentru noul rond au fost urgentate, deoarece duminică hanbalistele de la Gloria debutează în Liga Florilor. În acest context, zona va fi aglomerată.

Măsura aduce şi avantaje economice, dat fiind faptul că pentru amenajarea rondului nu a mai fost nevoie de balize rutiere. O astfel de soluţie este folosită şi în Cluj. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!