Încă un șantier. Au început lucrările pe strada Iazul Morilor.

Încă un șantier. Au început lucrările pe strada Iazul Morilor.

De ieri, un nou șantier a fost deschis în Buzău. După o perioadă destul de lungă de așteptare, au început lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Iazul Morilor. Pentru a nu se bloca total traficul auto, se va lucra pe tronsoane de mai mici dimensiuni.

Începutul de săptămână a debutat cu începerea lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzii Iazul Morilor.

Riveranii au solicitat de mai multă vreme ca strada să fie asfaltată și să se reconfigureze parcările și, de asemenea, să se rezolve problemele de trafic auto din zonele înguste ale străzii lor.

Lucrările au început deja pe un prim tronson de 120 de metri, delimitat de străzile Mesteacănului și Tăbăcari.

În ceea ce privește circulația auto, care se desfășoară cu dificultate pe porțiunile mai înguste ale străzii, pentru că nu este posibilă lărgirea carosabilului, a fost găsită o soluție de compromis.

În același timp cu strada, vor fi refăcute și trotuarele, care vor fi pavate cu dale, iar cablurile aeriene vor fi îngropate.

Termenul de finalizare al străzii Iazul Morilor a fost stabilit de Constructor peste cel târziu 6 săptămâni de la data deschiderii șantierului.

După ce lucrarea va fi gata, vor fi preluate două bulevarde, care fac parte din același contract,

Este vorba despre bulevardele Republicii și 1 Decembrie, care în acest moment au preluat tot traficul auto care se desfășura pe podul peste calea ferată de la Metalurgica.

Aici, șantierele nu vor putea fi deschise decât după ce podul va fi finalizat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și