Publicat la: 06.03.2020. 19:08 / 719 views

ÎNCĂ UN LOC DE JOACĂ. COPIII DIN ZONA SIMINA AU PRIMIT UN CADOU DE MĂRŢIŞOR

Un loc nou de joacă a fost pus la dispoziţia copiilor din zona Intrarea Iazului. Este primul astfel de obiectiv public din cartierul Simileasca. Un alt loc de joacă nou, va fi construit în curtea Școlii Gimnaziale nr. 16 şi va fi pus la dispoziţia tuturor copiilor din Cartierul Micro V.

joaca simila 1Amenajarea de locuri de joacă moderne, suficiente pentru toţi copiii Buzăului, este una dintre priorităţile Municipalităţii.

Anul trecut a fost început un proiect pe investiţii pentru înfiinţarea a 5 locuri de joacă noi în cartierele oraşului.

Locul de joacă din cartierul Simileasca a fost finalizat la începutul lunii şi a fost dat în folosinţa copiilor din zonă.

Locul de joacă de pe Intrarea Iazului este primul din acestă zonă.

O situaţie similară este şi în cartierul Micro 5, unde va fi construit un loc de joacă nou în curtea şcolii gimnaziale ”Ion Creangă”.

În prezent, în oraş sunt 46 de locuri de joacă modernizate şi nou construite iar în final, până în vara viitoare, copiii buzoienilor var avea la dispoziţie 50 de locuri modernizate, special amenajate pentru ei, unde se vor putea juca împreună cu însoţitorii lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!