Publicat la: 30.09.2020. 18:25 / 510 views

ÎNCĂ UN GIRATORIU. UN NOU GIRATORIU SE APROPIE DE FINALIZARE LA IEȘIREA SPRE VERNEȘTI

Pe o porțiune destul de mare de pe Drumul Național 10, circulația rutieră se desfășoară în regim de șantier, cu restricții de viteză. Fabrica de bere din oraș amenajează un sens giratoriu care să permită camioanelor de mare tonaj să intre sau să iasă de la depozitele construite acolo.

lucrari giratoriu 1 lucrari giratoriu 3

La câteva sute de metri de la ieșirea din Municipiul Buzău către Vernești se află în lucru un șantier vast, care include și o parte din drumul DN 10, care străbate Valea Buzăului.

Chiar în fața depozitelor construite acolo de Fabrica de Bere, se amenajează un sens giratoriu generos, care să permită intrarea și ieșirea camioanelor de mare tonaj.

Conducătorii auto care trec prin zonă reduc viteza și conduc cu mare atenție, pentru a evita producerea unor accidente.

Bretelele care deservesc sensul giratoriu au început să fie asfaltate iar tronsonul din DN 10 din dreptul depozitului a fost pregătit și el pentru asfaltare.

După ce va fi finalizată lucrarea, circulația auto va fi direcționată probabil prin giratoriu, până când va fi asfaltată și porțiunea din drumul național.

Peste drum de depozit va fi construită o bază sportivă cu fonduri guvernamentale, prin Compania de investiții.

După ce va fi făcută recepția finală, sensul giratoriu va fi donat municipiului Buzău, care va trebui să se ocupe și de întreținerea carosabilului, dar și a rondului propriu-zis.

Probabil că aici vor fi plantate flori și plante ornamentale și, cine știe?, poate că va fi plasat un nou monument de for public în centrul lui, care să marcheze intrarea în municipiu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!