Publicat la: 22.02.2017. 18:34 / 1.761 views

ÎNCĂ UN CONCURS LA SPITALUL JUDEŢEAN. ASISTENTE, INFIRMERE, ÎNGRIJITOARE, BRANCARDIERI

Încă un concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. După ce săptămâna trecută   s-au scos la bătaie zeci de posturi pentru asistenţi medicali, responsabilii unităţii medicale vor să suplimenteze personalul cu infirmere, îngrijitoare şi brancardieri. Va fi organizată o selecţie şi pentru completarea schemei de personal medical de la UPU.

spital 1Concurs după concurs la cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Buzău. Nici nu s-au terminat înscrierile pentru cele 43 de posturi de asistenţi medicali puse la bătaie săptămâna trecută şi conducerea Spitalului Judeţean anunţă organizarea unei noi selecţii de personal pentru mai multe secţii. De această dată, cele mai multe locuri sunt disponibile pentru infirmiere şi îngrijitoare.

Tot în această nouă etapă de concurs se va urmări suplimentarea posturilor şi pentru asistenţi medicali la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Înscrierile pentru cele 57 de posturi noi scoase la concurs se fac până pe data de 3 martie, la sediul Spitalului Judeţean, iar examenele vor avea loc în zilele de 13 şi 17 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!