Publicat la: 26.05.2020. 18:26 / 869 views

ÎNCĂ PATRU CAZURI LA SPITALUL JUDEȚEAN. DOUĂ CADRE MEDICALE ȘI DOI PACIENȚI

Alte două cadre medicale de pe secțiile ORL și Medicină Internă, de la Spitalul Județean de Urgență Buzău, au fost confirmate cu Covid-19, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Tot in ultimele 24 de ore au mai fost anunțate alte două cazuri: doi bărbați, cu simptome, pacienți la două secții ale Spitalului Județean.

spital cazuriConform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 4 cazuri de infectare cu COVID-19. Este vorba despre un medic și o asistentă medicală, precum și doi pacienți de pe mai multe secții ale celei mai mari unități spitalicești din județ.

Având în vedere cele 4 noi raportări din ultimele 24 de ore, județul nostru a ajuns la 164 de cazuri de coronavirus. Tot astăzi, autoritățile din sănătate au anunțat că, până acum, au fost declarate vindecate 55 de persoane.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!