Încă o generație de piloți militari. Festivitate de absolvire în baza aeriană Boboc

Încă o generație de piloți militari. Festivitate de absolvire în baza aeriană Boboc

Încă o generație de piloți militari formați în Baza Aeriană de la Boboc a trecut, astăzi, prin emoțiile absolvirii. Tinerii au primit brevetele chiar de la  Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene.

În această dimineață, pe pista de la Boboc, s-a desfășurat festivitatea de absolvire pentru noua promoție de piloți militari instruiți în baza aeriană. Protagoniști au fost 56 de tineri care și-au primit brevetele în cadrul unei ceremonii la care au putut asista și cei apropiați din familie.

Bianca Pop este unul dintre tinerii care au învățat să piloteze avioanele militare din baza de la Boboc. Alți zeci de cursanți au fost formați pe elicoptere.

Și pentru instructori ziua de astăzi a avut o încărcătură puternică. Încă o generație de piloți își începe cariera datorită profesorilor din Baza Aeriană de la Boboc.

La festivitatea de absolvire a participat și Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene.

(Ana-Cristina Micu, Mihai Bunăziua)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Acromatic. Iarna, în alb și negru

18.01.22 19:45 Ultima modificare 18.01.22 19:43

Pe simezele sălii ”Parter” de la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” pot fi văzute o serie de lucrări în alb și negru. ”Acromatic”, expoziția semnată…

Actualitate

ACCIDENT GRAV PE CALEA EROILOR

21.01.22 19:45 Ultima modificare 21.01.22 19:56

Carosabil umed, viteză neadaptată și o depășire periculoasă. Acestea au fost elementele care au dus la un grav accident seara trecută, pe Calea Eroilor. O…