Încă o ceartă în Consiliul Local Municipal

Încă o ceartă în Consiliul Local Municipal

Încă o propunere de angajare a unei societăți de avocatură a stârnit tensiuni în Consiliul Local Muncipal. Și de această dată protagoniști au fost primarul Toma și consilierul Florescu. Contrele s-au purtat pe tema litigiului pe care Primăria îl are cu societatea care a furnizat energia termică.

A devenit deja o obișnuință ca la ședințele Consiliului Local Municipal să existe tensiuni între primarul Constantin Toma și consilierul Constantin Florescu, fost președinte al Tribunalului Buzău.

De această dată, mărul discordiei a fost un proiect de hotărâre prin care s-a propus angajarea unei societăți de avocatură pentru reprezentarea într-un litigiu cu administratorii de la fosta societate de energie termică, Ecogen. Avocatul Constantin Florescu a explicat că miniparlamentul local nu ar trebui să se amestece în acest litigiu, care a ajuns și în atenția DNA.

Mai mult, Florescu a precizat că Primăria nu va avea câștig de cauză în acest dosar și l-a acuzat pe edilul-șef Toma că încearcă să își facă imagine pe spatele scandalului cu Ecogen.

De partea cealaltă, șeful Palatului Comunal a explicat că demersul împotriva Ecogen este făcut pentru ca Primăria să nu fie obligată la plata unei sume uriașe, de peste un milion de euro.

Florescu le-a cerut colegilor din Consiliul Local să nu voteze acest proiect.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Bucurie și emoție pe Calea Eroilor

01.12.21 17:36 Ultima modificare 01.12.21 18:17

Peste 3000 de buzoieni, cu mic, cu mare, au participat la parada militară organizată astăzi pe Calea Eroilor. Chiar dacă au fost nevoiți să poarte…