Publicat la: 10.07.2020. 17:52 / 596 views

ÎNCĂ 23 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS. SĂPTĂMÂNA CU CELE MAI MULTE ÎMBOLNĂVIRI, LA BUZĂU

Saptamana cu cel mai mare numar de cazuri Covid 19 confirmate la Buzau. In ultimele 24 de ore, autoritatile au raportat inca 23 de bolnavi, astfel ca numarul cazurilor pozitive ajunge la 750 la Buzau.

ambulanta ramnicConform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în    județul Buzău au mai fost confirmate 23 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (7 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 32 și 76 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău

Din fericire, în creștere este și numărul persoanelor vindecate. 491 de buzoieni au fost externați din spital, după ce, în urma analizelor, au fost declarați vindecați de coronavirus.

Cu 750 de cazuri confirmate, Buzăul ocupă poziția a treisprezecea în topul  național, devansând județe cu populații mult mai numeroase, precum Cluj, Prahova, Timiș sau Constanța. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!