Publicat la: 15.07.2020. 18:04 / 410 views

ÎNCĂ 17 CAZURI DE COVID 19, LA BUZĂU. PACIENȚII AU ÎNTRE 26 ȘI 82 DE ANI

Continua trendul usor descrescator, in ceea ce priveste cazurile de Covid, la Buzau. In ultimele 24 de ore au fost confirmate 17 cazuri, cu unul mai putine decat ieri. Pacientii  au fost internati la cele doua mari centre medicale din judet, Spitalul Ramnicu Sarat si la Spitalul de Urgenta Buzau.

judetean 1Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 17 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 26 și 82 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

La nivel de județ, numărul  persoanelor  confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei este de 859.

Pe de altă parte, de la începutul pandemiei,  nu mai puțin de 544 de persoane au fost declarate vindecate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!