Inaugurări școlare. Trei terenuri de sport pentru elevi au fost recepționate

Inaugurări școlare. Trei terenuri de sport pentru elevi au fost recepționate

Municipalitatea a recepționat trei terenuri sportive reabilitate în tot atâtea unități de învățământ din oraș. Programul municipal de reabilitare, dezvoltare și modernizare a bazelor sportive școlare va continua și în anii următori. Primăria urmărește să crească permanent calitatea educației în unitățile de învățământ buzoiene.

Miercuri, 8 noiembrie, primarul Constantin Toma și viceprimarul Oana Matache au recepționat trei terenuri de sport din trei unități de învățământ din Municipiu.

Școala 7 din cartierul Dorobanți 1 este și cea mai nouă școală din oraș și are peste 1000 de elevi care vor beneficia de noul teren de sport.

Școala 7 este implicată și în proiectul „Școala verde” implementat de Primăria Buzău.

Cel de-al doilea teren inaugurat ieri a fost cel de la Școala Gimnazială Nr. 16 „Ion Creangă”.

Primăria va amenaja întreaga curte a școlii cu spații verzi pentru ca o parte din activitățile școlare să se poată desfășura și în aer liber.

Cea de-a treia inaugurare și ultima din acest lot de trei terenuri școlare a avut loc la Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil”, unde un spațiu nefolosit a fost transformat în totalitate.

Municipalitatea își va continua proiectul de reabilitare a terenurilor de sport școlare și în anii viitori, până când toate unitățile școlare din oraș vor beneficia de baze sportive multifuncționale moderne.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Comunicat Compania de Apă

15.07.24 18:15 Ultima modificare 15.07.24 19:36

Având în vedere consumul foarte mare de apă în localitățile Jieni (UAT Beceni – Podul Muncii (parțial), Gura Dimienii, Dogari) și Arbănași (UAT Beceni –…