Publicat la: 27.11.2017. 19:17 / 941 views

INAUGURARE ECOLOGICĂ. NOI PLATFORME DE GUNOI SUBTERANE LA DISPOZIŢIA BUZOIENILOR

Au fost date în folosinţa buzoienilor noi platforme de gunoi îngropate. Până la sfîrşitul anului, vor mai fi amenajate încă 12 astfel de platforme iar anul viitor vor fi înlocuite toate rampele de gunoi de suprafaţă din oraş. Tot pentru anul viitor este preconizată construirea unei staţii de compost în valoare de 800.00 de euro.

pubele ingropateDupă amenajarea parcărilor din cartierul Obor, au fost construite şi platforme de gunoi îngropate.

Împreună cu responsabilii de la RER, edilii au luat în primire noile platforme care au ajuns deja la o cifră promiţătoare, ţinând cont că primele au fost amenajate la sfârşitul lui 2016.

Până la sfârşitul anului, încă 12 platforme îngropate vor fi puse la dispoziţia buzoienilor, iar societatea care se ocupă de ecologizarea oraşului are în proiect să construiască şi o staţie de compost.

Dacă o platformă îngropată costă în medie 9000 de euro, pentru staţia de compost vor fi alocaţi aproximativ 800.000 de euro.

Locatarii învaţă destul de repede să folosească noile platforme îngropate şi sunt extrem de mulţumiţi că au scăpat de mizerie şi de mirosuri fetide.

Platformele de gunoi îngropate, în afară de faptul că sunt estetice şi ocupă loc puţin, sunt uşor de folosit, sunt eficiente şi exclud din start scormonitorii.

Pentru anul viitor, Municipalitatea şi-a propus să înlocuiască toate platformele de suprafaţă din oraş cu platforme de gunoi subterane. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!