Înalt oficial de la minister, la Campus TV, despre finanțarea liceelor agricole

Înalt oficial de la minister, la Campus TV, despre finanțarea liceelor agricole

Ministrul secretar de stat Marius Micu, de la Ministerul Agriculturii, s-a alăturat demersului Campus Tv de a promova liceele agricole. Marius Micu a fost prezent într-o emisiune în cadrul căreia s-a discutat despre oportunitățile oferite elevilor și despre șansele de a face carieră în domeniu.

Secretarul de stat Marius Micu, din cadrul Ministerului Agriculturii, are în sarcină, printre altele, coordonarea liceelor cu profil agricol din țară. Prezent într-o ediție specială, la Campus TV, responsabilul de la Agricultură a vorbit despre fondurile ministeriale alocate în premieră liceelor agricole din Buzău.

Exemplu de bune practici în cheltuirea banilor primiți de la minister este Liceul Agricol din Buzău. Anul trecut, în premieră, a fost alocată suma de 175.000 de lei.

Finanțările vor continua și anul acesta. Cât despre atragerea absolvenților de gimnaziu către liceele agricole, invitatul de la Ministerul Agriculturii a declarat că, anul acesta, se va aplica o strategie mai bună pentru promovarea unităților de învățământ de profil.

Campus TV va continua să promoveze oferta liceelor agricole din județ.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ACCIDENT GRAV PE CALEA EROILOR

21.01.22 19:45 Ultima modificare 21.01.22 19:56

Carosabil umed, viteză neadaptată și o depășire periculoasă. Acestea au fost elementele care au dus la un grav accident seara trecută, pe Calea Eroilor. O…