În zodia remizelor. Slobozia și Gloria termină la egalitate, 1 la 1

În zodia remizelor. Slobozia și Gloria termină la egalitate, 1 la 1

N-a fost să fie victorie nici în runda a patra a play-off-ului. Gloria scapă printre degete cele trei puncte puse în joc la Slobozia, după ce a condus, dar a fost egalată pe final, dintr-o execuție de excepție a lui Afalna Christ.

Gloria putea deschide scorul după 23 de minute, moment în care Akhmatov i-a furat mingea lui Coadă, a plecat într-o cursă solitară la finalul căreia i-a pasat ideal lui Mihnea Rădulescu, la marginea careului. Tânărul împrumutat de la Petrolul a ezitat să șuteze cu stângul, a vrut să scoată din joc un fundaș, pierzând un tempo important. În cele din urmă a tras slab, fără probleme pentru Denis Rusu, fostul goalkeeper al Buzăului.

La râdu-le, gazdele au avut o mare ocazie chiar înainte de finalul primei reprize. Purece a șutat cu interiorul, de la 12 metri, dar Greab a respins inspirat în lateral.

Imediat după reluare, Gloria a deblocat tabela prin Chică-Roșă. Atacantul a tras cu sânge rece, din prima, după ce fusese angajat de Perianu. După gol, buzoienii au încercat să mențină cât mai mult posesia iar fotbaliștii de la Slobozia s-au bazat mai mult pe angajări lungi, către oamenii din atac. Când se părea că victoria va veni în sfârșit pentru Gloria, a venit execuția de excepție a lui Afalna. Camerunezul, mult prea liber la 17 metri, a prins un exterior de zile mari, plasând balonul în vinclul porții lui Greab.

La final, 1 la 1 iar Gloria iese din zona promovării directe. Cu 38 de puncte, a fost devansată de Csikszereda, întrucât ciucanii au trecut pe teren propriu de Corvinul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și