Publicat la: 04.01.2019. 18:04 / 1.048 views

ÎN VIZORUL RADARELOR. ACŢIUNE DE AMPLOARE A POLIŢIEI RUTIERE

Drumurile din judeţ, în special cele naţionale, au fost împânzite, astăzi, de aparatele radar ale poliţiştilor buzoieni. Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta pentru abateri la regimul de viteză. Anul trecut, peste 18.000 de sancţiuni au fost aplicate pentru conducătorii surprinşi de radar pe şoselele buzoiene.

Still0104_00001Astăzi a fost organizată prima acţiune preventivă din noul an desfăşurată cu mobilizarea mai multor echipaje. În special, poliţiştii de la Rutier au acţionat pe şoseaua europeană, cea mai tranzitată şi în aceste zile.

Începând cu ora 14:00, timp de trei ore, zeci de şoferi au fost sancţionaţi, iar unii dintre ei au rămas fără permis auto, după ce au fost surprinşi conducând cu viteză excesivă.

Anul trecut, numărul abaterilor constatate la regimul de viteză a fost de peste 18.000. Nu mai puţin de 1.800 de permise de conducere au fost reţinute.

Viteza excesivă a fost una dintre principalele cauze ale producerii acidentelor grave din 2018. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!