Publicat la: 28.02.2017. 19:34 / 2.931 views

ÎN VIZITĂ LA ŞCOALĂ. CLASELE PREGĂTITOARE AU PRIMIT OASPEŢI DE LA GRĂDINIŢE

Astăzi, toate clasele pregătitoare din judeţ şi-au deschis porţile pentru viitorii candidaţi, prichindeii de la grădiniţă. La Şcoala Gimnazială „George Emil Palade”, una dintre cele mai mari din municipiu, clasele au fost neîncăpătoare iar veselia maximă. Copiii de la „pregătitoare” i-au primit în bănci, alături de ei, pe foştii lor colegi de la grădiniţă şi le-au arătat cum este să fii elev.

clasa pregatitoare 2A fost forfotă mare astăzi la Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” unde clasele pregătitoare şi-au deschis larg porţile pentru copiii de la grădiniţe.

Viitorii candidaţi la clasa „zero” au sosit însoţiţi de părinţi şi de educatori şi au fost primiţi cu drag şi cu multă veselie de colegii lor mai mari.

Mulţi dintre copiii din clasa pregătitoare i-au recunoscut pe foştii lor colegi de grădiniţă, mai mici cu un an decât ei şi i-au primit în bancă, să vadă cum le stă ca elevi.

Înscrierile pentru clasa pregătitoare au început încă de ieri şi mulţi dintre părinţi şi-au înscris deja copiii la şcolile la care sunt arondaţi sau la cele vocaţionale.

Şi la şcoala George Emil Palade au fost depuse peste 70 de cereri doar în primele două zile.

În cazul în care vor fi depuse mai multe cereri decât numărul de locuri disponibile, şcolile pot solicita Inspectoratului Şcolar suplimentarea claselor pregătitoare.

Data limită pentru depunerea solicitărilor pentru înscrierea la clasa pregătitoare este 16 martie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!