Publicat la: 24.04.2019. 18:23 / 892 views

ÎN PRIMĂRIE, ARD CALORIFERELE. DIRECTORUL RAM OFERĂ EXPLICAŢII

În ultima perioadă, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au suferit de frig, urmare a sistării furnizării agentului termic. Au fost unele unităţi de învăţământ şi instituţii care au avut, însă, căldură. Inclusiv astăzi, caloriferele din Primărie erau calde. Directorul RAM a oferit explicaţii.

gubandruAstăzi, înainte de şedinţa de consiliu local, caloriferele din Primăria Buzău erau calde. Acest lucru a fost posibil, a explicat directorul RAM, prin faptul că Primăria, alături de alte câteva instituţii, sunt alimentate cu căldură din conducta primară. Totuşi, directorul RAM a susţinut chiar în timpul şedinţei că s-a sistat furnizarea agentului termic.

De partea cealaltă, primarul Constantin  Toma este de părere că a fost doar un accident faptul că erau încălzite chiar astăzi caloriferele.

De aproximativ o lună, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au suferit de frig, după ce s-a sistat furnizarea agentului termic. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!