Publicat la: 06.06.2018. 19:02 / 1.215 views

„ÎN DOUĂ SĂPTĂMÎNI SCĂPĂM DE BRĂDIŞ” BARCA MINUNE, PUSĂ ÎN FUNCŢIUNE AZI

Declaraţii optimiste ale celor de la Urbis, după ce au văzut la lucru utilajul adus din Olanda. Azi, un inginer de la firma olandeza a sosit la Buzău pentru a instrui personalul societăţii în manevrarea bărcii minune. Barca poate scoate din lac câteva tone de iarbă pe oră.

motocositoare 4Patru sute de kilograme de iarbă acvatică pot fi scoase din lacurile buzoiene, o dată la câteva minute, graţie utilajului achiziţionat de Urbis. Azi, în numai cîteva zeci de minute, o suprafaţă respectabilă a lacului a fot curăţată, în timpul şedinţei de training ţinută de un inginer olandez.

Reprezentanţii companiei s-au deplasat la Buzău, pentru a asigura expertiza tehnică, odată cu predarea utilajului. Singurul semn de întrebare referitor la calitatea bărcii era garanţia relativ scurtă, de numai un an sau 2000 de ore lucrate.

După ce au asistat la şedinţa de pregătire a personalului ce va deservi utilajul, reprezentanţii Urbis au dedus că sarcina de a curăţa suprafaţa apei va fi mai uşoară decît se aşteptau. Se estimează că lacul din Parcul Tineretului va fi curăţat în două săptămîni.

Compania care importă bărci precum cea adusă la Buzău a mai vândut asemenea utilaje municipalităţilor din Cluj, Bucureşti dar şi câtorva localităţi din Deltă. O barcă similară operează şi pe Lacul Snagov.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!