Publicat la: 05.05.2020. 18:49 / 487 views

ÎN CARANTINĂ, DAR FĂRĂ FARMACIE. OAMENII DIN POŞTĂ APELEAZĂ LA RUDE, PENTRU MEDICAMENTE

În cartierul Poştă, pentru a se aproviziona cu medicamente, oamenii trebuie să vină până la barieră, acolo unde leacurile le sunt lăsate pe trotuar, de rude sau de prieteni.

medicamente posta 1 oameni posta

Este singurul mod de aprovizionare cu medicamente, în contextul în care în cartierul aflat în carantină nu fiinţează nicio farmacie. De altfel, locuitorii din zonă chiar fac apel, atât la autorităţi, cât şi la reprezentanţii presei, pentru a beneficia, chiar în al doisprezecelea ceas, de o farmacie.

Odată cu instalarea carantinei, buzoienii din Poştă au realizat că nu au nici bancomat. Ei au acces la magazinele din cartier, dar niciunul dintre acestea nu beneficiază de o astfel de dotare.

Cel puţin în această perioadă de  paisprezece zile, pe durata carantinei, oamenii din Poştă vor trebui să apeleze la rude, pentru a se aproviziona cu medicamente.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!