Publicat la: 14.05.2019. 18:12 / 756 views

ÎN CAMPANIE, PRIN PIAŢA CENTRALĂ. PREŞEDINTELE ORBAN A COORDONAT ECHIPA LIBERALILOR

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a coordonat la Buzău o echipă de campanie, într-o vizită electorală prin Piaţa Centrală.  În periplul său, a fost însoţit de mai mulţi candidaţi la europarlamentare.

liberali 2Astăzi, la prânz, echipa de campanie a PNL şi-a făcut apariţia în Piaţa Centrală, avându-l în centrul atenţiei de preşedintele Ludovic Orban. Liderul liberalilor a stat de vorbă atât cu cumpărătorii, cât şi cu negustorii din cea mai aglomerată piaţă agroalimentară.

Câţiva dintre buzoieni le-au cerut sprijinul liderilor liberali.

Printre candidaţii pe care i-a avut alături în vizita sa din Piaţa Centrală s-a aflat Siegfried Mureşan, actual deputat în Parlamentul European.

După o jumătate de oră petrecută în Piaţa Centrală, echipa de campanie a pornit spre platoul din Piaţa Dacia, unde s-a şi încheiat acţiunea. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!