Publicat la: 14.06.2017. 18:50 / 677 views

ÎMPUŞCĂTURI ÎN MIEZ DE NOAPTE, ÎN BROŞTENI. UN BUZOIAN A TRAS CU PISTOLUL ÎN TREI TINERI

Împuşcături în miez de noapte în cartierul Broşteni. Un buzoian în vârstă de 50 de ani care locuia la parterul unui bloc a fost agresat verbal de trei tineri, iar în momentul în care aceştia ar fi încercat să intre peste el în casă a tras cu un pistol cu gloanţe de cauciuc în cei trei scandalagii. Conflictul se pare că era mai vechi iar cei trei tineri au încercat să tranşeze problema aseară.

impuscaturi 6Scandal monstru noaptea trecută, în jurul orei 2, în cartierul Broşteni. Un buzoian în vârstă de 50 de ani a tras cu un pistol cu gloanţe de cauciuc către trei tineri care se pare că au încercat să intre peste el în casă. Întregul scandal a avut loc în spatele blocului B10, în dreptul balconului de la parter, unde îşi are domiciliul buzoianul de 50 de ani. Poliţiştii au fost alertaţi imediat şi i-au ridicat atât pe cei trei tineri, cât şi pe bărbatul care a tras cu pistolul.

În urma altercaţiei, unul dintre tinerii împuşcaţi a ajuns la spital cu o rană în zona abdomenului, însă a refuzat internarea. Potrivit reprezentanţilor medicali, alcoolemia celui împuşcat era de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Scandalul între cei trei tineri şi bărbatul de 50 de ani ar fi izbucnit în urmă cu câteva săptămâni la căminul de nefamilişti de la Metalurgica, unde bărbatul de 50 de ani este administrator, iar cei trei tineri ar fi încercat aseară să tranşeze problema. Reporterul Campus TV a încercat să discute cu cel care a făcut uz de armă, însă acesta nu a recunoscut nimic, ba mai mult decât atât, a susţinut că nu ştie despre ce este vorba.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii deţinea buzoianul arma şi dacă, într-adevăr, a folosit-o pentru a se apăra. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!