Publicat la: 08.05.2019. 18:13 / 696 views

IMPLANTURI DE LA CAMPIOANĂ. GLORIA VA TRANSFERA HANDBALISTE DE LA RÂMNICU VÂLCEA

După un sezon în care Gloria a înotat în nisipurile mişcătoare din subsolul clasamentului Ligii Florilor, staff-ul tehnic buzoian a pregătit câteva mutări surpriză, menite sa ferească gruparea buzoiană de emoţiile retrogradării, în sezonul viitor. Mai multe handbaliste vor veni la Buzău de la Râmnicu Vâlcea.

iliePetra Blazec, Ines Khouildi, Andreea Pricopi şi Marija Petrovic sunt sportivele pe care intenţionează să le aducă la Buzău Romeo Ilie. Cele patru handbaliste şi-au dat acordul pentru a evolua la Gloria iar transferurile sunt aproape parafate. Pentru Gloria şi-a mai dat acordul să evolueze de la anul şi Raluca Petruş, centrul Universităţii Cluj, sportivă care evoluează pentru naţionala de tineret.

Din sezonul viitor, la Buzău va juca şi Oana Apetrei. Experimentatul pivot a evoluat în ultimele două stagiuni la Măgura Cisnădie. Campania de transferuri a Gloriei nu se va rezuma la handbalistele mai sus amintite, Romeo Ilie dorindu-şi încă două extreme.

Deocamdată nu se ştie cine va ocupa postul de antrenor principal, în sezonul viitor. Romeo Ilie a declarat, în repetate rînduri, că de la anul Gloria va coopta un alt tehnician, pe banca tehnică. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!