Publicat la: 30.05.2019. 18:12 / 480 views

IMPAS LA GLORIA. ADI VASILE NU MAI VINE LA BUZĂU

Impas la Gloria Buzău, după ce Adi Vasile a fost menţinut în postul de secund la CSM Bucureşti. Cărţile erau făcute, mai ales după ce Tomas Ryde urma să vină la clubul din Capitală cu staff-ul propriu. Între timp, Adi Vasile a rămas în staff-ul suedezului iar Gloria testează piaţa pentru a găsi tehnicianul potrivit. Nu este exclusă nici varianta unui antrenor străin pe banca Gloriei.

handbal fete scm gloria - csm romanVarianta Adrian Vasile ca principal pe banca Gloriei a picat. Tehnicianul bucureştean era ca şi instalat la Buzău, dar gruparea din Capitală nu i-a acceptat condiţiile suedezului care urma să vină la Bucureşti împreună cu un staff numeros. Adrian Vasile îşi va păstra postul de secund la CSM, astfel că Gloria trebuie să-şi caute alt antrenor.

Până la găsirea noului antrenor, Gloria înregimentează jucătoare după jucătoare. După contingentul de la Râmnicu Vîlcea, compus din Blazek, Khouildi, Pricopi şi Petrovic, la Buzău va sosi şi Raluca Petruş, una dintre cele mai talentate handbaliste ale noii generaţii. La Buzău vor mai juca din sezonl viitor Denisa Şelever, extrema de la CSM Galaţi, şi Andreea Taivan, de la Minaur, tot extremă. Ultima a fost componentă a lotului de junioare medaliat cu aur la Campionatul Mondial din 2014, din Macedonia.

La Buzău, va mai sosi via Măgura Cisnădie şi Oana Apetrei. Pivotul făgărăşean a cochetat cu naţionala mare a României, evoluând sub tricolor la Trofeul Carpaţi, în 2011 şi 2012. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!