Publicat la: 21.08.2017. 18:28 / 849 views

IMPACT ÎN INTERSECŢIE. TREI RĂNIŢI TRANSPORTAŢI LA SPITAL

La câteva ore după tragedia de la Popasul Merei, un alt accident s-a produs pe DN 1 B Buzău-Ploieşti. Trei persoane au fost rănite, în urma unui eveniment în care au fost implicate trei autovehicule. Accidentul a avut loc în intersecţia cu drumul judeţean 203 C.

accident pietroaseleDin primele cercetări a reieşit că o şoferiţă de 47 de ani, din Buzău, nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism oprit în intersecţie pentru a vira stânga, pe drumul judeţean către Clondiru. Maşina izbită din spate a fost proiectată pe contrasens unde a fost lovită de o dubiţă. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Doi bărbaţi din autoturismul lovit şi şoferiţa neatentă au fost transportaţi la Spitalul Judeţean. După accidentul produs pe DN 1 B la intersecţia cu drumul judeţean 203 C, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate până la degajarea de pe şosea a maşinii avariate după cele două impacturi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!